Video Bijusī NBA kluba karsējmeitene: Līgums mums aizliedz attiecības ar spēlētājiem, bet es to... darīju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram @jenrufo

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" karsējmeitene Džena Rufo atklājusi: lai arī viņai bija aizliegts ielaisties attiecībās ar komandas spēlētājiem, viņa tomēr to darījusi.

Rufo, kura šobrīd pelna iztiku kā trenere un veido pieaugušo saturu, "Nets" strādāja no 2011. līdz 2015. gadam. Viņa atklāja, ka šajā laikā sazinājusies ar gandrīz visiem kluba spēlētājiem. Ar vairākiem viņai bijušas intīmas attiecības. 

Dejotājas karjeras laikā Rufo gulējusi ar vairākiem "Nets" spēlētājiem, lai gan līgumā tas viņai nebija atļauts.

"Viņi [kluba vadība] aizliedza mums (karsējmeitenēm - red.) veidot attiecības ar spēlētājām, jo ​​uzskatīja, ka tas ietekmēs mūsu talantu un sniegumu. Taču es tam nepiekrītu. Es uzskatu, ka varu būt talantīga un vienlaikus seksuāli aktīva. Es neuzskatu, ka tas kaut kādā veidā mazinātu manu uzticamību. Īsāk sakot, jā, es to izdarīju tik un tā — man bija sekss ar vairākiem Bruklinas "Nets" spēlētājiem," "Legon Hoops" pauda Rufo.

Viņa gan neatklāja spēlētāju vārdus, bet norādīja, ka tie nebija "Nets" vienības rezervisti. 

Kas attiecas uz spēlētājiem un viņu līgumiem, pēc Rufo teiktā, viņiem līgumā nav nekādu ierobežojošu punktu un viņi var darīt, ko vien sirds kāro. Tajā skaitā būt attiecībās ar karsējmeitenēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu