Video Balinskis nespēlē, "Panthers" papildlaikā pieveic "Capitals"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis trešdien izlaida otro Nacionālās hokeja līgas (NHL) maču pēc kārtas, viņa pārstāvētajai Floridas "Panthers" komandai izcīnot uzvaru.

"Panthers" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:2, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Pirmā perioda vidū mājiniekus vadībā izvirzīja Antonī Manta, bet trešdaļas turpinājumā Olivers Ēkmans-Larsons un Aleksanders Barkovs panāca 2:1 "Panthers" labā. Konora Makmičela un Mantas gūtie vārti otrajā nogrieznī ļāva "Capitals" atgriezties vadībā, bet trešās trešdaļas ceturtajā minūtē Evans Rodrigess izlīdzināja rezultātu.

Pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, bet papildlaikā pēc nospēlētām 15 sekundēm ripu vārtos raidīja Sems Reinhārts, kuram asistēja tobrīd laukumā esošie Barkovs un Rodrigess.

Sergejs Bobrovskis uzvarētāju vārtos atvairīja 25 metienus, bet Dārsijs Kempers pretinieku "cietoksnī" tika galā ar 21 raidījumu.

Aizsargs Maiks Railijs, kurš "Panthers" sastāvā nomainījis Balinski, maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Panthers" ar 15 punktiem 12 spēlēs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, kur "Capitals" ar 12 punktiem 11 cīņās ir 11. pozīcijā.

"Panthers" nākamajā spēlē piektdien Austrumu konferences fināla atkārtojumā mājās tiksies ar Karolīnas "Hurricanes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu