Porziņģis: Sezonu nesāku savā labākajā sportiskajā formā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Facebook.com/ "Boston Celtics"

Kristaps Porziņģis šo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu nesāka savā labākajā sportiskajā formā, sarunā ar Bostonas žurnālistiem atzina Latvijas basketbolists.

Bostonas "Celtics" piektdien (sestdien plkst.2.30 pēc Latvijas laika) aizvadīs sezonas pirmo spēli NBA kausā, savā laukumā uzņemot Bruklinas "Nets". Šis turnīrs ir jaunievedums un mači norisinās uz speciāli šīm sacensībām dizainētiem laukumiem.

"Iespējams, līdzjutējiem būs interesantāk. Daudzi vēl īsti nesaprot, kas tas ir. Ja pirmais gads būs veiksmīgs, tad jau nākamajās sezonās būsim pieraduši," pēc piektdienas rīta treniņa par jauno turnīru stāstīja Porziņģis.

Latvijas basketbolists apstiprināja, ka gatavs spēlēt arī dienu vēlāk paredzētajā mājas spēlēs pret Toronto "Raptors". Porziņģis arī pastāstīja, ka, salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, šo to pamainījis savā ikdienas rutīnā.

"Ja godīgi, tad šo sezonu nesāku savā labākajā sportiskajā formā. Tikai pēdējās pāris spēlēs sāku justies tā, kā vajadzētu. Ir vēl, ko uzlabot - ritmu, sajūtas, metienu," atklāja Porziņģis.

Liepājnieks sezonas pirmajās septiņās spēlēs vidēji 31 minūtē guvis 20,9 punktus, izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas, atdevis 1,6 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,6 metienus.

"Celtics" ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu