Krollis pēc divu mēnešu pauzes piedalās Itālijas B sērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Raimonds Krollis
Latvijas futbolists Raimonds Krollis Foto: www.acspezia.com

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis svētdien pēc divu mēnešu pauzes piedalījās Itālijas B sērijas mačā, nākot uz maiņu "Spezia" komandas neizšķirtā.

Spēcijas futbolisti 13.kārtas spēlē mājās cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar "Ternana", kas ir viena no tiešajām konkurentēm turnīra tabulas lejasgalā.

Pirmajā puslaikā uz viesu futbolista Tjago Kasasolas vārtiem atbildēja Nikolo Bertola, bet 68.minūtē "Ternana" komandai vadību atjaunoja Salims Diakite.

Krollis laukumā devās 73.minūtē un tieši viņam kompensācijas laika otrajā minūtē tika adresēta piespēles, pēc kuras no vārtu priekšas bumbu savā "cietoksnī" ieraidīja Marko Kapuano.

Krollis B sērijā nebija spēlējis astoņos mačos pēc kārtas jeb gandrīz divus mēnešus.

Latvieša pārstāvētā komanda ar desmit punktiem 13 mačos turnīra tabulā ieņem 18.vietu 20 komandu konkurencē. Trīs pēdējās vienības nākamajā sezonā spēlēs līgu zemāk.

"Spezia" komanda aizvadītajā sezonā cīņā par palikšanu A sērijā zaudēja "Verona" klubam un šosezon spēlē B sērijā.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu