Video Dzierkalam un Bukartam rezultatīvas piespēles IIHF Čempionu līgas astotdaļfināla mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: Mauricette Schnider/Radio Jura bernois (www.rjb.ch)

Latvijas hokejisti Rihards Bukarts un Mārtiņš Dzierkals otrdien Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajās spēlēs tika pie rezultatīvām piespēlēm, kamēr viņu pārstāvētās "Biel-Bienne" un Šellefteo AIK piedzīvoja zaudējumus.

Bukarta pārstāvētā "Biel-Bienne" savā laukumā ar rezultātu 3:5 (1:1, 1:3, 1:1) zaudēja Kārlstades "Farjestad".

Latvijas hokejists tika pie rezultatīvas piespēles pirmajos mājinieku vārtos un kopā uz ledus bija 17 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Dzierkals un Šellefteo AIK viesos ar rezultātu 3:4 (0:2, 1:0, 2:2) piekāpās Tršinecas "Ocelārži".

Dzierkals uz ledus bija 12 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā tika pie rezultatīvas piespēles un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vēl Roberta Bukarta pārstāvētā Vitkovīces "Ridera" izbraukumā tika pie tehniskās uzvaras ar 3:0 pār Lahti "Pelicans", jo mājinieki nespēja nodrošināt pietiekoši labu ledus kvalitāti.

Ceturtdaļfinālā iekļūs uzvarētāja divu spēļu summā. Atbildes mači paredzēti latviešu pārstāvētajām komandām paredzēti 21.novembrī.

Šosezon komandu skaits no 32 samazināts uz 24. Komandas aizvada sešas spēles, bet to vieta tiek noteikta kopējā tabulā, 16 labākajām komandām kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā IIHF Čempionu līgas turnīrā uzvarēja Somijas klubs Tamperes "Tappara".

Turnīrs pirmo reizi norisinājās 2014./2015.gada sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu