Girgensona komandas biedrs Tompsons nevarēs palīdzēt "Sabres" ilgāku laiku

CopyDraugiem X Whatsapp
Teidžs Tompsons
Teidžs Tompsons Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" centra uzbrucējs Teidžs Tompsons savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt komandai ilgāku laiku.

Otrdien "Sabres" savā laukumā ar 2:5 (0:3, 1:2, 1:0) piekāpās Bostonas "Bruins" vienībai.

Tompsons otrajā trešdaļā bloķēja "Bruins" aizsarga Čārlija Makavoja metienu, "Sabres" spēlējot mazākumā. Pēc tam viņš vairs neatgriezās uz ledus, kopā spēlējot tikai nepilnas sešas minūtes.

Arī pirmajā trešdaļā Tompsonam nācās pamest ledu nepilnas apmēram piecas minūtes pēc perioda sākuma savainojuma dēļ, taču otrajā trešdaļā viņš uz neilgu laiku atgriezās ierindā.

"Teidžam nāksies izlaist kādu laiku. Diemžēl tas varētu būt ilgāks laika periods. Pēc otrā savainojuma viņš vairs nevarēja iesaistīties spēlē," pēc mača teica "Sabres" treneris Dons Granato, norādot, ka hokejists iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā.

Tompsons šosezon 16 mačos izcēlies ar sešiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kamēr pērn viņš sakrāja 94 (47+47) punktus, aizvadot rezultatīvāko sezonu savā NHL karjerā.

"Sabres" ar 15 punktiem 16 mačos Austrumu konferencē atrodas 13. pozīcijā un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad viesos stāsies pretī Vinipegas "Jets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu