Kroļļa pārstāvētā "Spezia" veic galvenā trenera nomaiņu

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Masimiliāno Alvīni
Masimiliāno Alvīni Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Itālijas B sērijas vienība "Spezia" no galvenā trenera amata atbrīvojusi Masimiliāno Alvīni un par jauno komandas stūrmani nozīmēja itāļu speciālistu Luku D'Andželo, trešdien pavēstīja klubs.

Alvīni pārņēma kluba vadību tikai 6.jūlijā. Ar viņu kā galveno treneri "Spezia" sezonas ievadā uzvarējusi vienā no 13 cīņām.

Pirms Alvīni pie "Spezia" stūres bija Leonardo Sempliči, kurš amatā stājās februārī, bet jau jūnija beigās sadarbība ar itāļu speciālistu tika pārtraukta.

Pāris stundas pēc Alvīni atlaišanas "Spezia" pavēstīja, galvenā trenera amatu ieņems D'Andželo. Vienošanās ar 52 gadus veco itāļu speciālistu noslēgta līdz sezonas beigām ar iespēju līgumu pagarināt līdz 2025.gadam.

D'Andželo trenera karjeru sāka 2010.gadā "Rimini" vienībā Itālijas D sērijā, ar kuru uzreiz izcīnīja ceļazīmi uz C sēriju, bet pēc tam viņš vadījis "Alessandria", "Fidelis Andria" un "Bassano". Viņa pēdējā pieturvieta bija "Pisa", kurā viņš pavadīja nepilnas piecas sezonas.

"Spezia" komanda pagājušajā sezonā cīņā par palikšanu A sērijā zaudēja "Verona" klubam.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, viņš piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu.

"Spezia" ar desmit punktiem 13 spēlēs Itālijas B sērijā atrodas 18.vietā 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu