Video Balinska pārstāvētajai "Panthers" pārtrūkst panākumu sērija, zaudējums arī Bļugeram

CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Uvja Balinska pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas "Panthers", kas bija uzvarējusi piecos mačos pēc kārtas, ceturtdien piedzīvoja zaudējumu. Neveiksme arī uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" vienībai. 

"Panthers" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Losandželosas "Kings".

Pirmajā trešdaļā laukuma saimniekiem vajadzēja tikai minūti un 20 sekundes, lai izvirzītos vadībā, vārtus gūstot Kevinam Fialam. Otrajā periodā "Kings" pārsvaru dubultoja Anže Kopitars, kurš izcēlās ar precīzu metienu vairākumā.

Nedaudz vairāk kā astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām "Panthers" izdevās gūt pirmos vārtus, mājinieku vārtsargu pārspējot Semam Reinhārtam, taču atlikušajā spēles daļā Floridas komandai neizdevās izlīdzināt rezultātu.

Balinskis šajā mačā uz ledus bija 14 minūtes un deviņas sekundes, no kurām nepilnu minūti arī pavadīja vairākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar trīs metieniem pa pretinieku vārtiem, diviem spēka paņēmieniem un diviem bloķētiem metieniem, noslēdzot spēli ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Panthers" ar 21 punktu 16 cīņās Austrumu konferencē atrodas trešajā pozīcijā un nākamo maču aizvadīs piektdien, izbraukumā tiekoties ar Anaheimas "Ducks".

Tikmēr "Canucks" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:2, 1:2) piekāpās Kalgari "Flames" hokejistiem.

Pirmās trešdaļas vidū Elīass Petešons bija precīzs vairākumā un panāca 1:0 Vankūveras komandas labā, taču perioda izskaņā Makenzijas Vīgars izlīdzināja rezultātu.

Otrajā trešdaļā pēc spēlētām nepilnām 11 minūtēm Dilons Dubē izvirzīja vadībā "Flames", kamēr mazāk kā minūti līdz perioda beigām mājinieku pārsvaru dubultoja Noa Hanifins.

Noslēdzošajā periodā 4:1 mājinieku labā panāca Žonatans Iberdo. Trešdaļas vidū "Canucks" izdevās gūt otros vārtus mačā, "Flames" vārtsargu pārspējot Nilsam Hoglanderam, taču nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām Elīass Lindholms atguva mājiniekiem trīs vārtu pārsvaru, raidot ripu tukšos "Canucks" vārtos.

Bļugers šajā mačā kopā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā laikā uzvarēja 11 no 17 iemetieniem, pārtvēra divas ripas un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Canucks" ar 25 punktiem 17 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas otrajā pozīcijā un nākamo maču aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Sietlas "Kraken".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu