Video Gildžess-Aleksandrs un Holmgrēns kaldina "Thunder" uzvaru, Bertāns atkal nespēlē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Čets Holmgrēns izpilda metienu
NBA spēlētājs Čets Holmgrēns izpilda metienu Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien palika rezervē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētās Oklahomasitijas "Thunder" komandas uzvaru kaldināja Šejs Gildžess-Aleksandrs un Čets Holmgrēns.

"Thunder" izbraukumā ar rezultātu 130:123 (33:31, 18:30, 34:26, 32:30, 13:6) papildlaikā pārspēja Goldensteitas "Warriors", sarūpējot pretiniekiem sesto zaudējumu pēc kārtas.

Pamatlaika pēdējā sekundē debitants Holmgrēns ar sarežģītu tālmetienu izrāva neizšķirtu un panāca papildlaiku, kurā "Thunder" nokārtoja drošu uzvaru.

Gildžess-Aleksandrs šajā mačā izcēlās ar 40 punktiem, desmit no tiem papildlaikā, kā arī ar septiņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm. Holmgrēnam bija 36 punkti, desmit bumbas zem groziem un piecas piespēles, bet 22 punktus guva Džeilens Viljamss.

"Warriors" komandā ar 31 punktu rezultatīvākais bija Endrū Viginss, 25 punktus guva Stefens Karijs, 12 punkti un 11 rezultatīvas piespēles bija Krisam Polam, bet 16 atlēkušās bumbas sešiem punktiem pievienoja Kevons Lūnijs.

"Thunder" ar deviņām uzvarām 13 mačos ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, kur "Warriors" ar sešiem panākumiem 14 spēlēs ir desmitā.

Oklahomasitijas basketbolisti nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad viesosies pie Portlendas "Trail Blazers".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu