Latvijas čempione RFS nepagarinās līgumu ar Jagodinski

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Vitālijs Jagodinskis
Latvijas futbolists Vitālijs Jagodinskis Foto: RFS

Latvijas čempionvienība futbolā RFS nepagarinās vienošanos ar aizsargu Vitāliju Jagodniski, otrdien paziņoja RFS.

Kopā ar RFS Jagodinskis kļuva par divkārtēju Latvijas čempionu 2021. un 2023.gadā, divkārtēju Latvijas kausa ieguvēju 2019. un 2021.gadā, kā arī palīdzēja RFS pirmo reizi iekļūt UEFA Konferences līgas grupu turnīrā.

Aizsargs RFS kreklā kopā aizvadīja 150 mačus, kuros guva 11 vārtus un sakrāja sešas rezultatīvas piespēles. Šosezon viņš virslīgā 24 spēlēs guva vienus vārtus.

Jagodinskis karjeru sāka Rīgas "Daugavas" vienībā, pēc tam uzspēlējot arī "Jūrmalā", bet 2012.gadā viņš noslēdza līgumu ar Ukrainas grandu Kijivas "Dinamo" un vienošanās vēl 2015.gadā tika pagarināta līdz 2018.gadam. Futbolists vairākas sezonas bija izīrēts citai Ukrainas vienībai Užhorodas "Hoverla", bet 2016.gadā Kijivas komanda paziņoja, ka ar Latvijas futbolistu nerēķinās.

Kijivas kluba sistēmu aizsargs 2016.gadā atstāja un pievienojās Ungārijas vienībai "Diosgyori VTK", bet pēc tam viņš spēlēja Rumānijas komandā Jasi "Politehnica". 2018.gada sezonas otro pusi Jagodinskis pavadīja Latvijas komandā "Ventspils", palīdzot tai kļūt par valsts vicečempioni.

2019.gada sākumā Jagodinskis pievienojās RFS, kuras rindās aizvadīja visu sezonu. 2020.gada janvārī viņš pārcēlās uz "Valmieru", taču jau pēc četrām spēlēm viņš atgriezās RFS vienībā.

Latvijas izlasē Jagodinskis aizvadījis 31 spēli, kā arī bijis Latvijas U-17, U-19 un U-21 izlašu dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu