Video Brāļiem Bukartiem mainīgas sekmes IIHF Čempionu līgas astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Roberts Bukarts
Latvijas hokejists Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas uzbrucēju Roberta Bukarta un Mārtiņa Dzierkala pārstāvētās komandas otrdien sasniedza Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kamēr Rihards Bukarts turnīru noslēdza ar rezultatīvu piespēli zaudētā astotdaļfināla atbildes spēlē.

Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0, 0:0, 0:1) ar Lahti "Pelicans" un divu maču summā uzvarēja ar 4:1. Pirmās spēles mājinieki "Pelicans" nespēja nodrošināt pietiekoši labu ledus kvalitāti un saņēma tehnisko zaudējumu ar 0:3.

Atbildes spēlē Bukarts spēlēja 14 minūtes un deviņas sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Dzierkals nebija pieteikumā spēlē, kurā Šellefteo AIK mājās ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) pieveica Tršinecas "Ocelārži" un divu maču summā uzvarēja ar 8:6.

Savukārt Riharda Bukarta pārstāvētā "Biel-Bienne" viesos ar 4:6 (0:2, 2:2, 2:2) zaudēja Kārlstades "Farjestad" un summā piekāpās ar 7:11.

Bukarts otrā perioda piektajā minūtē palīdzēja panākt 1:2. Latviešu uzbrucējs spēlēja 17 minūtes un 36 sekundes, divreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -4.

Šosezon komandu skaits no 32 samazināts uz 24. Komandas aizvada sešas spēles, bet to vieta tiek noteikta kopējā tabulā, 16 labākajām komandām kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā IIHF Čempionu līgas turnīrā uzvarēja Somijas klubs Tamperes "Tappara".

Turnīrs pirmo reizi norisinājās 2014./2015.gada sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu