Zjuzins atstāj Latvijas čempioni RFS

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Zjuzins
Artūrs Zjuzins Foto: facebook.com

​Latvijas čempione futbolā RFS nepagarinās līgumu ar pussargu Artūru Zjuzinu, informē klubs.

Zjuzins RFS pievienojās pirms 2019. gada sezonas un piecu gadu laikā kļuva par futbolistu, kurš spēlēja nozīmīgu lomu līdz šim lielākajos RFS kluba sasniegumos.

Kopā ar RFS Zjuzins kļuva par divkārtēju Latvijas čempionu, kā arī divkārtēju Latvijas kausa uzvarētāju. Tāpat viņš palīdzēja RFS pirmo reizi vēsturē iekļūt UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīrā.

Kopumā RFS sastāvā viņš aizvadīja 136 oficiālas spēles, kurās guva 17 vārtus un atdeva 25 rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā sezonā Zjuzinam virslīgā bija 27 mači, kā arī divi vārtu guvumi un četras rezultatīvas piespēles. Vēl četras spēles viņš aizvadīja Latvijas kausa turnīrā, kā arī trīs UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijā.

Pirms tam Zjuzins Latvijā bija "Riga" komandas paspārnē, bet pirms atgriešanās dzimtenē piecus gadus pārstāvēja Krievijas pēc spēka otrās līgas komandas Kaļiņingradas "Baltika", Orenburgas "Gazovik" un "Tambov". Latvijā futbolists savulaik pārstāvēja arī Ventspils "Tranzītu" un "Ventspili", kuras sastāvā divreiz kļuva par Latvijas čempionu.

Latvijas izlases rindās Zjuzins nospēlējis 60 mačus un guvis deviņus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu