Video Porziņģa pārstāvētā "Celtics" svin uzvaru un saglabā NBA līderpozīciju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 21 punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 119:116 (29:17, 38:36, 27:26, 25:37) uzveica Milvoki "Bucks" basketbolistus.

Porziņģis laukumā pavadītajās 26 minūtēs realizēja divus no septiņiem tālmetieniem, septiņus no astoņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un piecas piezīmes.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Džeilens Brauns, bet 23 punktus pievienoja Džeisons Teitams.

"Bucks" komandā 28 punktus guva Bruks Lopess, 27 iemeta Demjens Lilards, bet Janis Adetokunbo iekrāja 21 punktu un 13 atlēkušās bumbas.

Mača pirmajā daļā "Celtics" iekrāja 21 punkta pārsvaru, kas ielika pamatus uzvarai. Otrajā puslaikā Bostonai bija drošs pārsvars līdz mača pēdējām divām minūtēm, kad "Bucks" komanda bija atspēlējusies un sagādāja intrigu.

Tomēr ne reizi šajā mačā "Celtics" basketbolisti nenonāca iedzinēju lomā, beigās svinot uzvaru pret vienu no sīvākajiem sāncenšiem Austrumu konferencē.

"Celtics" ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un arī līgas kopvērtējumā.

"Bucks" ar 10 uzvarām 15 spēlēs ierindojas otrajā vietā Austrumu konferencē, kur vēl trim komandām (Maiami "Heat", Orlando "Magic" un Filadelfijas 76ers") bilance ir 10-5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu