Punnenovs sekmē uzvaru spēlē pret Šveices čempionāta līdervienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs Foto: lausannehc.ch

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs trešdien ar 23 atvairītiem metieniem sekmēja viņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētās "Lausanne" komandas panākumu Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē.

Lozannas vienība savā laukumā ar rezultātu 6:3 (1:1, 1:1, 4:1) uzvarēja čempionāta līdervienību "Fribourg-Gotteron".

Punnenovs šajā mačā atvairīja 23 no 26 ripām jeb 88,46% metienu. Šosezon desmit aizvadītajos mačos Punnenovs vidēji ielaidis 3,74 ripas un atvairījis 85,2% metienu.

Savukārt Ķēniņš uzvarētāju rindās uz ledus bija 12 minūtes un deviņas sekundes, no kurām minūti un 32 sekundes spēlēja mazākumā, un nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" ar 43 punktiem 22 spēlēs ir trešā, "Lugano", kuras rindās spēlē Roberts Cjunskis, ar 38 punktiem 23 dueļos ir piektā, bet "Lausanne" ar 38 punktiem 25 mačos - sestā, Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar 32 punktiem - desmitā, Rihards Bukarts un "Biel-Bienne" ar 25 punktiem ieņem 12.vietu, bet "Kloten", kurai savainojuma dēļ vēl nevar palīdzēt Deniss Smirnovs, ar 21 punktu - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

"Fribourg-Gotteron" ar 47 punktiem 25 spēlēs ir čempionāta līdervienība.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu