Video Bļugera pārstāvētā "Canucks" piekāpjas "Avalanche" hokejistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piedzīvoja zaudējumu.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:0, 0:3) atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu.

Bļugers uz ledus bija 14 minūtes un 31 sekundi, no kurām minūti spēlēja mazākumā un minūti un 19 sekundes pavadīja vairākumā. Viņš atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa vārtiem, vienu bloķētu metienu, uzvarēja piecos no 13 iemetieniem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tuvojoties pirmās trešdaļas izskaņai "Canucks" izvirzīja vadībā Nilss Hoglanders, uz ko "Avalanche" atbildēja ar diviem precīziem metieniem. Vispirms vairākumā izcēlās Valērijs Ņičuškins, bet pēc tam Vankūveras komandas vārtos ripu raidīja Žonatans Druēns.

Otrā perioda vidū neizšķirtu panāca Džonatans Taners Millers, kamēr noslēdzošajā trešdaļā Kolorādo komandas labā vārtus guva Railijs Tufte, Kails Makars un Miko Rantanens, kurš raidīja ripu jau tukšos "Canucks" vārtos.

Vankūveras vienības vārtus sargāja Tačers Demko, kurš tika galā ar 20 pretinieku metieniem, bet otrā laukuma galā Ivans Prosvetovs atvairīja 27 ripas.

"Canucks" ar 27 punktiem 20 mačos Rietumu konferencē atrodas otrajā vietā un nākamajā spēlē, kas paredzēta piektdien, viesosies pie Sietlas "Kraken".

Elvis Merzļikins atvairīja 33 metienus un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" ar 7:3 uzvarēt Čikāgas "Blackhawks" komandu, Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" viesos ar 3:4 papildlaikā piekāpās Vašingtonas "Capitals" vienībai, bet Floridas "Panthers", Uvim Balinskim paliekot ārpus pieteikuma spēlei, mājās ar 1:3 zaudēja Bostonas "Bruins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu