Video Porziņģis: Brauna spēles veidošana palīdz laukumā arī man

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis (ar bumbu)
Kristaps Porziņģis (ar bumbu) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvien labāk laukumā saprotas ar savu komandas biedru Džeilenu Braunu Bostonas "Celtics" vienībā un izbauda iespēju spēlēt kopā, pēc mača atzina Porziņģis.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 119:116 (29:17, 38:36, 27:26, 25:37) uzvarēja Milvoki "Bucks" basketbolistus. Porziņģis uzvarētāju rindās izcēlās ar 21 punktu un sešām atlēkušajām bumbām, vairākās epizodēs veiksmīgi saspēlējoties tieši ar Braunu.

"Man patīk spēlēt kopā ar Džeilenu Braunu. Šķiet, ka atrodam savstarpēju saikni aizvien vairāk un vairāk. Turpinu mācīties viņa spēles stilu un situācijas, kurās viņam patīk būt. Kā redzat, mums arī izdodas kopā veiksmīgi spēlēt. Viņa spēles veidošana palīdz laukumā arī man," teica Porziņģis, piebilstot, ka viens no Brauna labākajām īpašībām laukumā ir eksplozivitāte un ātrums.

Porziņģis arī norādīja, ka, lai gan komandas mērķis ir laukumā veidot efektīvas izspēles, daudz spilgtu epizožu mačos būs vairāk un vairāk, jo komandas biedri aizvien labāk iepazīst viens otru.

Tāpat latvietis izcēla, ka arēnā valdījusi patīkama atmosfēra, kas devusi papildu motivāciju mačā.

"Visi zināja, ka spēlēja divas labākās komandas, tas papildināja atmosfēru. Pretiniekiem galotnē gandrīz izdevās atspēlēties, bet iemetām divus soda metienus un nosargājām uzvaru. "Bucks" ir laba komanda, pret kuru sevi pārbaudīt," stāstīja basketbolists.

"Celtics" ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Orlando "Magic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu