Futbola zvaigzne Holanns apmaksās "Bryne" faniem braucienu uz "play-off" spēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pasaules futbola zvaigzne Ērlings Holanns
Pasaules futbola zvaigzne Ērlings Holanns Foto: AP/Scanpix

Pasaules futbola zvaigzne Ērlings Holanns apmaksās "Bryne" komandas faniem braucienu uz "play-off" spēli, kurā notiks svarīga cīņa par iekļūšanu Norvēģijas augstākajā līgā.

"Bryne" šosezon ieguva sesto vietu Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā un nopelnīja pēdējo ceļazīmi uz "play-off" turnīru, lai cīnītos par iekļūšanu elites divīzijā.

Iespēju cīnīties "play-off" komanda nopelnījusi pirmo reizi kopš 2006. gada, līdz ar to "Bryne" klubam šis ir liels notikums.

Patlaban 23 gadus vecais Holanns savus pirmos soļus profesionālajā futbolā spēra  "Bryne" komandā, pamatsastāvā iekļūstot 2016. gadā.

Holanns aptuveni 200 faniem apmaksās vilciena biļetes par kopējo summu 175 tūkstoši Norvēģijas kronas (nepilni 15 tūkstoši eiro).

"Bryne" komandai "play-off" turnīra ceturtdaļfināla mačs paredzēts sestdien izbraukumā pret "Start". Brīnes faniem jāmēro vairāk nekā 200 kilometrus tāls ceļš uz Kristiansannu.

"Cilvēkiem ir grūti laiki finansiālā ziņā, tāpēc ir jāizvērtē prioritātes," intervijā TV2 norādīja "Bryne" kluba mārketinga menedžeris Bjorns Hageruds Rokens.

Holanns šobrīd ir viens no labākajiem futbolistiem pasaulē. Iepriekšējā sezonā, kas viņam bija debijas gads Anglijā, norvēģis guva 36 vārtus premjerlīgā un laboja šī čempionāta rekordu.

Jau savā pirmajā sezonā Mančestras "City" sastāvā Holanns palīdzēja komandai triumfēt Anglijas premjerlīgā un pirmo reizi kluba vēsturē izcīnīt UEFA Čempionu līgas kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu