Taisons Fjūrijs: Nedomāju, ka Usiks ir liela personība (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs (no kreisās) un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs (no kreisās) un Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs īsti nezina, kāds kā cilvēks ir viņa nākamais pretinieks nepārspētais ukrainis Oleksandrs Usiks.

Fjūrija un Usika cīņa notiks Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā 2024. gada 17. februārī. Bokseris cīnīsies par absolūtā pasaules boksa čempiona titulu.

"Kā es raksturotu Usiku? Es viņu kā cilvēku nepazīstu. Tikai redzu to, ka viņš nav pārāk runīgs. Tāpēc es nedomāju, ka viņam ir liela personība. Godīgi sakot, es neesmu pamanījis viņā kaut kādas īpašības. Kas viņu raksturo? Es nezinu," "Sky Sports Boxing" pauda Fjūrijs. 

Fjūrijs, kurš 35 cīņās ir svinējis 34 uzvaras un vienu reizi cīnījies neizšķirti, ir pasaules čempions Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā, bet Usiks, kura kontā ir 21 uzvara tikpat cīņās, ir pasaules čempions Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), kā arī mazāk prestižās Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijā.

Pēdējā cīņa par absolūtā pasaules čempiona titulu smagajā svarā notika 1999. gadā, kad brits Lenokss Lūiss pārspēja amerikāni Evanderu Holifīldu, iegūstot titulus trīs galvenajās boksa versijās - WBC, WBA un IBF jostas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu