Igaunijas futbolisti uzzinājuši EČ kvalifikācijas "play-off" kārtas pretiniekus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Igaunijas izlases futbolisti
Igaunijas izlases futbolisti Foto: Reuters/Scanpix

Igaunijas un Polijas vīriešu futbola izlašu dueļa uzvarētājai 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas "play-off" kārtas finālā būs jātiekas ar Velsu vai Somiju, noskaidrojās ceturtdien notikušajā izlozē.

Igaunijas futbolisti vietu kvalifikācijas "play-off" kārtā nodrošināja kā uzvarētāji UEFA Nāciju D līgā, kur otrā palika Latvijas valstsvienība. Tā kā vietu finālturnīrā nodrošināja 14 no 16 A līgas dalībniecēm, "play-off" kārtā var piedalīties arī D līgas uzvarētāji.

Par vienu ceļazīmi A zarā nākamā gada martā cīnīsies Igaunijas-Polijas un Velsas-Somijas pāra uzvarētāja. B zarā pusfinālos tiksies Bosnija un Hercegovina ar Ukrainu un Izraēla ar Islandi. Savukārt C zarā pusfinālos būs Gruzijas un Luksemburgas, kā arī Kazahstānas un Grieķijas dueļi.

A, B un C miniturnīru uzvarētājas pievienosies tai 21 izlasei, kurām jau ir ceļazīmes uz finālturnīru.

Bez mājinieces Vācijas vietu finālturnīrā nodrošinājusi arī Beļģija, Francija, Portugāle, Spānija, Skotija, Turcija, Austrija, Anglija, Ungārija, Slovākija, Albānija, Dānija, Rumānija, Šveice, Nīderlande, Serbija, Čehija, Itālija, Slovēnija un Horvātija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu