Lukas Banki vadītā "Virtus" izcīna uzvaru Eirolīgas spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Banki
Luka Banki Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus Segafredo" komanda ceturtdien savā laukumā guva panākumu ULEB Eirolīgas desmitās kārtas spēlē.

"Virtus" savā laukumā ar 87:79 (25:27, 21:17, 24:14, 17:21) pārspēja Stambulas "Fenerbahce".

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Tornike Šengelija, 14 punktus un sešas rezultatīvas piespēles pievienoja Deniels Hekets, bet 11 punktus un piecas atlēkušās bumbas - Ognjens Dobričs.

Viesu vienībā Džonetens Motlijs izcēlās ar 25 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet 13 punktus guva Skotijs Vilbekins.

"Virtus" ar septiņām uzvarām desmit spēlēs ieņem trešo vietu, bet Stambulas komanda ir uzvarējusi piecos mačos un atrodas devītajā vietā. Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" vienība ar četrām uzvarām deviņās spēlēs ir 12.vietā.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiakos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu