Hamiltons: Es ļoti priecātos, ja mēs ar Verstapenu sacenstos vienādās formulās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
F-1 pilots Luiss Hamiltons
F-1 pilots Luiss Hamiltons Foto: EPA/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pilots Luiss Hamiltons priecātos, ja viņš varētu sacensties ar Maksu Verstapenu vienādās mašīnās, vēsta BBC.

38 gadus vecais Hamiltons augustā pēc ieilgušām sarunām pagarināja līgumu ar "Mercedes" komandu uz divām sezonām.

Hamiltons noliedz izskanējušās runas, ka viņš būtu centies sazināties ar "Red Bull" komandu par potenciālo sadarbību.

"Neviens no manas komandas pārstāvjiem nav sazinājies ar viņiem, bet viņi ir centušies sazināties ar mani," apgalvo Hamiltons.

Septiņkārtējais F-1 čempions atzīst, ka viņš gribētu vienādās formulās sacensties ar pēdējo trīs sezonu uzvarētāju Verstapenu. 

"Es ļoti priecātos, ja mēs ar Verstapenu sacenstos vienādās formulās. Tas būtu brīnišķīgi. Taču domāju, ka viņš negribētu, lai kļūstu par komandas biedru."

Hamiltons gan apgalvo, ka labprātāk paliek "Mercedes", lai palīdzētu tai kļūt par čempioni, nevis pārceļas uz komandu, kas šobrīd ir uzvarētājas godā.

"Līguma parakstīšana ir apliecinājums manai uzticībai komandai. Būsim reāli. Katrs pilots sapņo vadīt uzvarošu formulu," piebilda Hamiltons.

Lielbritānijas autosportists pēdējo reizi F-1 čempiona tronī kāpa 2020. gadā, atkārtojot leģendāra vācieša Mihaela Šūmahera rekordu, kurš savulaik arī kļuva par septiņkārtēju čempionu.

Pēdējos trīs gados F-1 dominē 26 gadus vecais Nīderlandes braucējs Verstapens, liedzot Hamiltonam kļūt par sacīkšu vēsturē titulētāko pilotu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu