Gudļevskim kārtējā uzvara Vācijā, Zīlem rezultatīva piespēle Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis
Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis Foto: City-Press/eishockeynews.de

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien sekmēja Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandas uzvaru savā laukumā Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē par otro vietu turnīra tabulā.

Brēmerhāfenes hokejisti mājās ar 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) pārspēja Nirnbergas "Ice Tigers".

Gudļevskis atvairīja 18 no 19 metieniem jeb 94,74% raidījumu.

Latvijas hokeja vārtsargs šosezon 18 spēlēs palīdzējis komandai izcīnīt 13 uzvaras, vidēji atvairījis 91,51% pretinieku metienu un ielaidis 1,96 ripas.

Ar 42 punktiem 21 spēlē "Fischtown Pinguins" turnīra tabulā ieņem otro vietu 14 komandu konkurencē. Ar tādu pašu bilanci trešā ir piektdienas pretiniece "Ice Tigers".

"Fischtown Pinguins" vārtsargu trenera trenera amatā darbojas Latvijas speciālists Edgars Lūsiņš.

Latvijas aizsargs Kristaps Zīle piektdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Litvīnovas "Verva" uzvarā savā laukumā Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē.

"Verva" bez savainotā aizsarga Jāņa Jaka sastāvā ar 6:4 (0:2, 4:1, 2:1) pārspēja Karlovi Varu "Energia".

Zīle 36.minūtē vairākumā rezultatīvi asistēja Līema Kērka gūtajos vārtos, izvirzoties vadībā ar 4:3.

Zīle uz ledus pavadīja visvairāk laika no visiem laukuma spēlētājiem, no 24 minūtēm un 32 sekundēm piecas minūtes un 57 sekundes spēlējot vairākumā un trīs minūtes un deviņas sekundes - mazākumā. Zīle piecreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti zaudēti netika, kā arī iekrāja +/- rādītāju +1.

Uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" mājās ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) zaudēja Prāgas "Sparta".

Bukarts no 20 minūtēm un 51 sekundes laukumā četras minūtes un divas sekundes spēlēja vairākumā, divreiz metot pa vārtiem, nopelnot divas soda minūtes, kā arī spēli beidzot ar +/- rādītāju -1.

Litvīnovas komanda ar 42 punktiem 21 spēlē ir trešajā vietā, Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" ar 34 punktiem ir sestā, bet Vītkovices klubs un Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" iekrājuši pa 17 punktiem 19 mačos, ieņemot attiecīgi 12. un 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu