Video Bļugers piedalās kautiņā un gūst savus pirmos vārtus šosezon NHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Teodors Bļugers
Latvijas hokejists Teodors Bļugers Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Teodors Bļugers piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva savus pirmos vārtus šosezon, kamēr viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" izcīnīja panākumu.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 5:1 (1:0, 1:1, 3:0) pārspēja Sietlas "Kraken" vienību.

Bļugers, spēlējot mazākumā, pārtvēra ripu viduszonā un devās pretuzbrukumā, kuru noslēdza ar precīzu metienu, izvirzot vadībā "Canucks" pēc spēlētām piecām minūtēm pirmajā trešdaļā. Latvijas hokejistam tas bija 100.punkts NHL karjerā.

Otrā perioda vidū Dakota Džošua dubultoja "Canucks" pārsvaru, uz ko "Kraken" atbildēja ar Taja Kartīei gūtajiem vārtiem. Noslēdzošajā trešdaļā Vankūveras komandā ar precīziem metieniem izcēlās Sems Lafertijs, Nilss Hoglanders un Iļja Mihejevs, atnesos "Canucks" pārliecinošu uzvaru.

Mazāk nekā divas minūtes līdz spēles beigām latvietis nopelnīja piecu minūšu noraidījumu par kaušanos.

Bļugers kopā uz ledus bija 15 minūtes un 44 sekundes, no kurām nepilnas trīs minūtes spēlēja mazākumā, bet vēl minūti un 35 sekundes pavadīja uz ledus vairākumā. Viņš atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, vienu spēka paņēmienu, vienu bloķētu metienu, uzvarētiem septiņiem no 13 iemetieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Vankūveras komandas vārtus sargāja Tačers Demko, kurš tika galā ar 23 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Džojs Dakrods atvairīja 22 ripas.

"Canucks" ar 29 punktiem 21 spēlē Rietumu konferencē atrodas otrajā pozīcijā un nākamo maču aizvadīs sestdien, viesojoties pie Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu