Video Makdeividam pieci rezultativitātes punkti NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: AP/Scanpix

Konors Makdeivids svētdien sakrāja piecus rezultativitātes punktus Edmontonas "Oilers" pārliecinošā uzvarā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Oilers" ar 8:2 (4:2, 2:0, 2:0) sagrāva Anaheimas "Ducks", sagādājot pretiniekiem sesto zaudējumu pēc kārtas.

Makdeivids desmitajā minūtē guva vārtus, panākot izlīdzinājumu 2:2, kā arī rezultatīvi piespēlēja komandas trešo, ceturto, sesto un septīto vārtu guvumā, devīto reizi NHL spēli beidzot ar pieciem rezultativitātes punktiem un šajā rādītājā līgā spēlējošo hokejistu vidū izvirzoties pirmajā vietā, apsteidzot Pitsburgas "Penguins" hokejistu Jevgeņiju Malkinu.

Trīs punktus, gūstot divus vārtus, sakrāja Zeks Haimens un aizsargs Darnels Nērss (0+3), bet Leons Draizaitls maču beidza ar diviem rezultativitātes punktiem (1+1).

Uzvarētāju vārtos Sjuarts Skiners atvairīja 21 pretinieku metienu, bet viesiem abus vārtus guva Makss Džonss.

Rietumu konferences turnīra tabulā gan "naftinieki" ar 15 punktiem 20 cīņās ieņem 13.vietu, bet "Ducks" ar 18 punktiem 21 cīņā ir vietu augstāk.

Detroitas "Red Wings" panākumā mājās pār Minesotas "Wild" ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) aizsargs Šeins Gotisbērs guva četrus (1+3) rezultativitātes punktus, sagādājot pretiniekiem septīto zaudējumu pēc kārtas.

Deivids Perons guva divus vārtus, bet vārtos 37 metienus atvairīja Alekss Laions.

Čikāgas "Blackhawks" mājās ar 2:4 (1:3, 0:0, 1:1) piekāpās Sentluisas "Blues", trīs (1+2) rezultativitātes punktus sakrājot Pāvelam Bučņevičam, divus vārtus viesu labā gūstot Džeikam Neiborsam un Džordanam Biningtonam uzvarētāju vārtos atvairot 32 metienus.

Mājinieku rindās abu vārtu tapšanā piedalījās Raiens Donato.

Savukārt Nešvilas "Predators" uzvarā pār Vinipegas "Jets" ar 3:2 (1:0, 2:0, 0:2) visu vārtu tapšanā piedalījās Šveices aizsargs Romans Jozi (1+2), komandai svinot piekto panākumu pēc kārtas un pārtraucot viesu piecu uzvaru sēriju.

Mājinieku vārtos Jūse Saross atvairīja 32 metienus.

Jau ziņots, ka Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien atvairīja 40 pretinieku metienus Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējumā ar 2:3 (0:0, 0:0, 2:3) izbraukumā pret Karolīnas "Hurricanes".

Merzļikins tika galā ar 40 no 43 pretinieku metieniem, atvairot 93% raidījumu, bet mājinieku rindās Pjotrs Kočetkovs atvairīja 21 metienu..

Kolumbusas vienību vadībā trešās trešdaļas 13.sekundē izvirzīja Kirils Marčenko, bet septītajā minūtē Džonijs Gudro, kura kontā šajā spēlē divi rezultativitātes punkti, panāca 2:0 viesu labā.

Tomēr laukuma saimnieki atbildēja ar trim precīziem metieniem Jesperi Kotkaniemi, Breidija Šeja un Andreja Svečņikova izpildījumā, uzvaras vārtus gūstot minūti un 55 sekundes pirms spēles beigām, un panāca uzvaru.

Svečņikovs (1+1) un Sets Džārviss (0+2) sakrāja pa diviem rezultativitātes punktiem.

"Blue Jackets" ar 16 punktiem 22 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pēdējo vietu 16 komandu konkurencē, bet "Hurricanes" ar 24 punktiem 20 mačos ir sestā.

"Blue Jackets" nākamo maču aizvadīs pirmdien, savā laukumā uzņemot Bostonas "Bruins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu