"Žalgiris" panācis vienošanos ar NBA spēlējušo aizsargu Sammeru

CopyDraugiem X Whatsapp
Edmonds Sammers (no kreisās)
Edmonds Sammers (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolista Rolanda Šmita pārstāvētā Lietuvas komanda Kauņas "Žalgiris" ir panākusi vienošanos ar amerikāņu aizsargu Edmondu Sammeru, otrdien ziņo tīmekļa vietne "Sportando.basketball".

Pēc ne pārāk veiksmīga sezonas sākuma un aizsarga Naza Mitro-Longa došanās uz Pirejas "Olympiakos" Kauņas klubs maiņu viņam ir atradis, piesaistot Sammeru, ziņo ziņu portāls.

Atsaucoties uz Lietuvas ziņu vietni "15.min.lt", portāls vēsta, ka komandu papildinās 1995. gadā dzimušais saspēles vadītājs, kuru 2017.gadā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunu spēlētāju izvēles otrajā kārtā ar 52. numuru draftēja Ņūorleānas "Pelicans", uzreiz tiesības uz basketbolistu nododot Indiānas "Pacers".

No 2017./2018. gada sezonas līdz 2020./2021. gada sezonai basketbolists pārstāvēja "Pacers", bet aizvadītajā sezonā spēlēja Bruklinas "Nets", vidēji mačā sakrājot 7,1 punktu, 1,5 atlēkušās bumbas un 1,3 rezultatīvu piespēli.

Pirms šīs sezonas viņš vienojās par līgumu ar citu NBA klubu Šarlotas "Hornets", taču pirms nedaudz vairāk nekā mēneša tika atbrīvots no komandas.

"15.min.lt" vēsta, ka "Žalgiris" turpinās pētīt iespējas pastiprināt sastāvu, tai skaitā sekojot līdzi citas Eirolīgas vienības Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" saspēles vadītājam Kevinam Pangosam.

Eirolīgā "Žalgiris" ar četrām uzvarām desmit spēlēs ieņem 14. vietu 18 komandu vidū, bet Lietuvas čempionātā ar bilanci 9-2 ieņem otro vietu 12 komandu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu