Video "Kings" galotnē izrauj uzvaru pār "Warriors" un kļūst par pēdējo NBA Kausa ceturtdaļfinālisti

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sakramento "Kings" otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izrāva uzvaru pār Goldensteitas "Warriors" un kļuva par pēdējo NBA Kausa ceturtdaļfinālisti.

"Kings" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 124:123 (29:37, 26:35, 40:32, 29:19).

Uzvaras grozu septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām guva Maliks Monks. "Warriors" pēdējā uzbrukumā Stefans Karijs nerealizēja tālmetienu.

"Kings" komandā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija De'Ārons Fokss, bet pa 21 punktam guva Monks un Kevins Herters. Pretiniekiem pa 29 punktiem guva Karijs un Endrū Viginss.

"Warriors" rindās šajā spēlē atgriezās Dreimonds Grīns, kurš izcieta piecu spēļu diskvalifikāciju par to, ka parāva aiz kakla Rūdiju Gobēru. Ceturtajās ceturtdaļā pēc Grīna tehniskās piezīmes "Kings" veica izrāvienu 13:3, atspēlējot deviņu punktu deficītu.

"Kings" komandai Kausa ceturtdaļfināla sasniegšanai vajadzēja izcīnīt uzvaru vai zaudēt ar starpību, kas nav lielāka par 11 punktiem.

Pirmdien turnīra ceturtdaļfinālos tiksies "Kings" ar Ņūorleānas "Pelicans" un Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar Indiānas "Pacers". Dienu vēlāk būs Ņujorkas "Knicks" - Milvoki "Bucks" un Fīniksas "Suns" - Losandželosas "Lakers" dueļi.

Pusfināli notiks 7. decembrī, bet fināls - 9. decembrī. Finālčetrinieka sacensības norisināsies "T-Mobile Arena" hallē Lasvegasā.

Kausa finālspēle netiks ieskaitīta regulārā čempionāta vērtējumā un statistikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu