Porziņģis: Medicīnas personāls negrib neko sasteigt

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Facebook.com/ "Boston Celtics"

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par drīzu atgriešanos laukumā, izriet no sportista teiktā žurnālistiem.

Piektdien mača ar Orlando "Magic" Porziņģis spēles trešajā ceturtdaļā guva kreisās kājas ikra muskuļa traumu. Nedēļas nogalē Bostonas "Celtics" paziņoja, ka Porziņģa gatavība atgriezties laukumā tiks vērtēta pēc nedēļas.

"Jūtos labi. Nelies sastiepums - tās ir labas ziņas, jo tas nav nekas nopietns. Jau tagad ir labs progress. Medicīnas personāls negrib neko sasteigt, bet arī ar to atlabšanai vajadzētu būt ātrai," otrdien sarunā ar žurnālistiem teica Porziņģis.

Šajā sezonā Porziņģis 15 mačos vidēji 30 minūtēs guvis 18,9 punktus, izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas, atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,7 metienus.

"Celtics" ar 14 uzvarām 18 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē. NBA Kausa Austrumu konferences C grupā "Celtics" ar bilanci 3-1 izcīnīja pirmo vietu un pirmdien ceturtdaļfinālā tiksies ar Indiānas "Pacers", kas A grupā uzvarēja visos četros mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu