Čehijas futbolista atkarība viņa vecākus atstāj bez pajumtes

TVNET Sports
Foto: VfB Stuttgart

Sliktas ziņas saņēmuši čehu futbolista Adama Hloušēka vecāki, kuru dēls iekūlies lielos parādos, kā rezultātā viņa tēvs un māte paliks bez pajumtes, vēsta "isport.cz"

34 gadus vecais Hloušēks ir atkarīgs no azartspēlēm un saviem bijušajiem komandas biedriem ir parādā aptuveni miljonu eiro. 

Hloušēks, kurš ar Varšavas "Legia" trīsreiz kļuvis par Polijas čempionu, gadu gaitā, līdzīgi kā daudzi citi futbolisti, iekrājis arvien lielākus parādus, un ar šo jūgu viņam bijis grūti tikt galā. 

Parādi krājās un krājās, un, lai tos dzēstu, viņam nācās nemitīgi aizņemties naudu.

Lai gan daudzi, no kuriem viņš aizņēmās naudu, bijuši gatavi gaidīt tās atdošanu, viņa bijušais kluba biedrs Ondrejs Čelustka izvēlējies citu ceļu. Ieķīlāta vecāku 280 000 eiro vērtā māja Bohēmijā. Tieši tur Hloušēks uzauga, un tajā aizvien dzīvo aizsarga vecāki. 

Tagad futbolista mamma un tētis zaudēs savu māju. "Administrators ierosina pārdot zemesgabalu, kas atrodas Semilas kadastra teritorijā kopā ar ēku," teikts tiesas apstiprinātajā dokumentā.

Viņa lielākie parādi ir saistīti likmju izdarīšanu internetā. Vecāku māja pārdošanā tika izlikta arī pagājušajā gadā, bet toreiz situāciju izdevās glābt. 

Hloušēks Čehijas izlasē aizvadījis astoņas spēles. Karjeras laikā viņš pārstāvējis klubus Vācijā, Čehijā un Polijā. 

2009. gadā Hloušēks tika pasludināts par Čehijas futbola gada talantu. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu