"Blackhawks" par nepieņemamu uzvedību lauž līgumu ar Periju

CopyDraugiem X Whatsapp
Korijs Perijs
Korijs Perijs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Čikāgas "Blackhawks" par nepieņemamu uzvedību, kas nesaskan ar organizācijas vērtībām, pārtraukusi saistības ar veterānu Koriju Periju, otrdien paziņoja klubs.

Čikāgas komanda norādīja, ka pēc organizācijas iekšējās izmeklēšanas secināts, ka Perijs pārkāpis NHL standarta spēlētāja līguma un kluba noteikumus, kas veicina profesionālu un drošu darba vidi. Pieredzējušais uzbrucējs ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā ar mērķi izbeigt viņa līgumu.

"Blackhawks" ģenerālmenedžeris Kails Deividsons norādīja, ka šobrīd nevar izpaust detaļas, taču noraidīja jebkādas iepriekš izskanējušas baumas. "Gadījums nav saistīts ar spēlētājiem vai viņu ģimenēm," piebilda ģenerālmenedžeris.

Pagājušajā nedēļā Perijs izlaida pēdējās trīs Čikāgas komandas spēles un viņa aģents norādīja, ka tas esot personīgu iemeslu dēļ.

Šovasar 38 gadus vecais uzbrucējs noslēdza vienošanos ar "Blackhawks" uz vienu sezonu par četriem miljoniem ASV dolāru. Šosezon viņš 16 spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

2007. gadā Perijs kopā ar Anaheimas "Ducks" izcīnīja Stenlija kausu. Tāpat viņš kļuva par pirmo spēlētāju NHL vēsturē, kuram izdevies sasniegt Stenlija kausa izcīņas finālu trīs gadus pēc kārtas, visās trīs finālsērijas piedzīvojot zaudējumus. Laika posmā no 2020. līdz 2022. gadam Perijam izdevās iekļūt finālā kopā ar Dalasas "Stars", Monreālas "Canadiens" un Tampabejas "Lightning" vienībām.

"Blackhawks" ar 14 punktiem 20 mačos Rietumu konferences turnīra tabulā ierindojas pirmspēdējā pozīcijā 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu