"Sevilla" atvadās no Čempionu līgas; "Arsenal" un PSV tiek tālāk

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola klubs "Sevilla" trešdien savā laukumā pēc palikšanas mazākumā zaudēja divu vārtu pārsvaru, cieta zaudējumu Čempionu līgas B grupas mačā un zaudēja cerības kvalificēties turnīra izslēgšanas cīņām, bet Londonas "Arsenal" savā laukumā svinēja graujošu uzvaru, nodrošinot pirmo vietu grupā un kopā ar Eindhovenas PSV iekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

"Sevilla" (Spānija) mājās ar 2:3 (1:0) piekāpās Nīderlandes vienībai Eindhovenas PSV.

Spānijas klubs ar Serhio Ramosa vārtiem 24. minūtē un Jusefa en Nesiri "golu" 47. minūtē panāca 2:0 vadību.

Spēles gaitu mainīja Lukasa Okamposa četru minūšu laikā saņemtās divas dzeltenās kartītes, 66. minūtē atstājot komandu mazākumā.

68. minūtē vārtus guva Ismaels Saibari, 81. minūtē bumbu savos vārtos raidīja Nemanja Gudeljs, un mača kompensācijas laika otrajā minūtē uzvaras vārtus guva Rikardo Pepi.

Otrā grupas cīņā trešdien Londonas "Arsenal" ar 6:0 (5:0) sagrāva Francijas "Lens".

Vārus guva Kajs Havercs, Gabriels Žezuss, Bukajo Saka, Gabriels Martinelli, Martins Ēdegors un Žoržinju ar 11 metru soda sitienu.

Pēc piecām spēļu kārtām "Arsenal" ir 12 punkti, PSV - astoņi punkti, "Lens" - pieci punkti, bet "Sevilla" ir sakrājusi divus punktus un pēdējā mačā var pacīnīties vien par vietu UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Čempionu līgas fināls 2024. gada 1. jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu