Graudiņa/Samoilova ar divām uzvarām sāk "Challenge" sērijas turnīru Filipīnās

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa
Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa Foto: FIVB

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Filipīnās ar divām uzvarām grupā uzsāka pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Nuvali "Challenge" sērijas turnīru, iekļūstot astotdaļfinālā.

Latvijas duets, kas sacensībās izsēts ar piekto numuru, ar 2-0 (21:12, 21:10) sagrāva Japānas duetu Akiko Hasegava/Miki Išī (20.).

Latvietes bija pārākas uzbrukumā (24 gūti punkti pret japāniešu 11), blokā (3:0) un servē (7:1), taču vairāk kļūdījās (10:8).

Graudiņa guva 25 punktus, 17 sakrājot uzbrukumā, trīs - blokā un piecus - ar servi, kā arī septiņas reizes kļūdoties, bet Samoilova septiņus no deviņiem punktiem guva uzbrukumā un divus - ar servi, piecreiz kļūdoties.

Uzbrukumā abas spēlētājas pieļāva pa trim kļūdām, servē - pa divām, bet servju uzņemšanā reizi piecos mēģinājumos kļūdījās Samoilova. Šoreiz pretinieces serves vairāk vērsa pa Graudiņu, kura uzņēma 13 serves, ne reizi nekļūdoties.

Pretiniecēm astoņus punktus guva Hasegava un četrus - Išī.

Latvietes vairāk servēja pa Hasegavu, kura 23 reizēs kļūdījās piecreiz, bet Išī uzņēma sešas serves, kļūdoties divreiz.

Nākamo spēli latvietēm piektdien vajadzēja aizvadīt ar Francijas duetu Lezana Plaseta/Aleksija Rišāra, kas izsēts ar astoto numuru, taču pretinieces laukumā nedevās, Graudiņai un Smaoilovai svinot panākumu bez spēles un nodrošinot vietu astotdaļfinālā, kas notiks sestdien.

Filipīnās pamatturnīrā vīriešu konkurencē sacenšas Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs (20.), kuri pirmajā cīņā ar 1-2 (21:23, 26:24, 10:15) piekāpās Anglijas duetam Havjers Bello/Hoakins Bello (5.).

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu