No "Blackhawks" atbrīvotais Perijs: Esmu radījis nepatīkamas sekas

CopyDraugiem X Whatsapp
Korijs Perijs
Korijs Perijs Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Čikāgas "Blackhawks" atbrīvotais uzbrucējs Korijs Perijs sola cīnīties ar atkarību no alkohola, teikts sportista paziņojumā medijiem, kura autentiskumu apstiprināja hokejista aģents.

"Blackhawks" par nepieņemamu uzvedību, kas nesaskan ar organizācijas vērtībām, otrdien pārtrauca līgumattiecības ar 38 gadus veco Periju.

Čikāgas komanda norādīja, ka pēc organizācijas iekšējās izmeklēšanas secināts, ka Perijs pārkāpis NHL standarta spēlētāja līguma un kluba noteikumus, kas veicina profesionālu un drošu darba vidi. Pieredzējušais uzbrucējs tika ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā ar mērķi izbeigt viņa līgumu.

"Blackhawks" ģenerālmenedžeris Kails Deividsons norādīja, ka šobrīd nevar izpaust detaļas, taču noraidīja jebkādas iepriekš izskanējušas baumas. "Gadījums nav saistīts ar spēlētājiem vai viņu ģimenēm," piebilda ģenerālmenedžeris.

"Mani sarūgtina tas, kādas nepatīkamas sekas esmu radījis. Vēlos personīgi atvainoties tiem, kurus esmu negatīvi ietekmējis," teikts Perija atvainošanās vēstulē.

Šovasar uzbrucējs noslēdza vienošanos ar "Blackhawks" uz vienu sezonu par četriem miljoniem ASV dolāru. Šosezon viņš 16 spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

2007. gadā Perijs kopā ar Anaheimas "Ducks" izcīnīja Stenlija kausu. Tāpat viņš kļuva par pirmo spēlētāju NHL vēsturē, kuram izdevies sasniegt Stenlija kausa izcīņas finālu trīs gadus pēc kārtas, visās trīs finālsērijas piedzīvojot zaudējumus. Laika posmā no 2020. līdz 2022. gadam Perijam izdevās iekļūt finālā kopā ar Dalasas "Stars", Monreālas "Canadiens" un Tampabejas "Lightning" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu