Kas jauns hokejā? Runā Matulis: Vai piecās Latvijas virslīgas hallēs gaida skatītājus?

Jānis Matulis, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
"Volvo" sporta centrs
"Volvo" sporta centrs Foto: Agnese Gulbe/LETA

Kādreiz vēl Kirova Lipmana laikos pirms katras sezonas speciāla speciālistu brigāde apsekoja Latvijas virslīgas halles, norādot, kā kur pietrūkst un ko vēl vajadzētu uzlabot. Nu, kad Baltijas/Latvijas čempionāts jau pusē, apsekoju visas piecas halles, kurās spēlē Latvijas komandas, lai vienpersoniski vai objektīvi ar subjektīvu piesitienu izvērtētu, kur visvairāk gaida hokeja līdzjutējus. Katru no sešām pozīcijām vērtējot piecripu sistēmā.

Lai gan hokejā sen vairs nav neizšķirtu, šobrīd 1. vietā ar 25 ripām (no 30) – Jelgavas un "Volvo" hokeja halles. Uz pjedestāla trešā pakāpiena "Kurbads" – 20, bet 4. un 5. vietu atkal dala divi – "Mogo" halle Šmerlī un HS "Rīga" halle Vietalvas ielā.

"Kurbads"

Lidlauka 37, Rumbula, Latgales priekšpilsēta

  • Lokācija ***
  • Ietilpība/redzamība *****
  • Autostāvvieta ****
  • Biļetes **
  • Kafejnīca/alus **
  • Suvenīri/atribūtika ****

Ja jums kāds draugs prasa, kā nokļūt "Kurbada" hallē, tikai nestāstiet, ka Maskavas ielas labajā pusē būs labi redzama norāde. Nelaime ir tā, ka norādes – divas... Un pirmā aizved uz "Kurbada" biroju, kur nonācis ne viens vien ceļa prasītājs. Ja arī jums tāpat iznācis, nav liela bēda, grieziet savu bērīti riņķī un turpiniet braucienu uz Maskavas pusi. Pēc kāda puskilometra pamanīsiet (ja pamanīsiet!) norādi uz halli. Tā ir starp vairākām citām reklāmām... un mazliet tālāk no Maskavas ceļa.

Ja nu gadījumā esiet izmantojis kādu no četriem garām braucošajiem autobusiem (15., 18., 31., 49.), tad ārā jākāpj kur? Nepateikšu. Ir pietura Rumbula, bet vai tā īstā, nezinu...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu