Apskatnieks: Porziņģis laukumā atgriezīsies jau šonedēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc savainojuma Bostonas "Celtics" rindās varētu atsākt spēlēt šonedēļ, varbūt jau ceturtdien, kad Lasvegasā notiks Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Kausa pusfināls, kurā gan "Celtics" vēl jāiekļūst, savā kontā tīmekļa vietnē "Twitter.com" ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Porziņģa līdzdalība netiek gaidīta "Celtics" pirmdienas spēlē izbraukumā, kad klubs NBA kausa ceturtdaļfinālā stāsies pretī Indiānas "Pacers".

Atsaucoties uz saviem avotiem, Vodžnarovskis ziņo, ka "ir optimistisks noskaņojums, ka Porziņģis atgriezīsies ierindā šonedēļ".

Viņš apstiprina, ka pirmdien mačā ar "Pacers" Porziņģis laukumā nedosies, "taču pieaug pārliecība, ka viņš atgriezīsies laukumā NBA kausa pusfinālā", ja "Celtics" tajā iekļūs.

24. novembrī Porziņģis mača ar Orlando "Magic" spēles trešajā ceturtdaļā guva kreisās kājas ikru muskuļa traumu. Pagājušajā nedēļas nogalē "Celtics" paziņoja, ka Porziņģa gatavība atgriezties laukumā tiks vērtēta pēc nedēļas.

Šajā sezonā Porziņģis 15 mačos vidēji 30 minūtēs spēlē ir guvis 18,9 punktus, kā arī sakrājis 6,7 atlēkušās bumbas, 1,9 rezultatīvas piespēles un 1,7 bloķētus metienus.

"Celtics" ar 15 uzvarām 19 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē, bet NBA Kausa Austrumu konferences C grupā "Celtics" ar bilanci 3-1 izcīnīja pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu