Video Jokičs un Porziņģa komandas biedrs Teitums atzīti par NBA mēneša labākajiem spēlētājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Jokičs
Nikola Jokičs Foto: Reuters/ScanPix

Denveras "Nuggets" pārstāvis Nikola Jokičs un Bostonas "Celtics" spēlētājs Džeisons Teitums ir atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) oktobra un novembra labākajiem spēlētājiem, ziņo līga.

Jokičs sezonu iesācis ar vidēji 29 gūtiem punktiem, 13,2 izcīnītām bumbām zem groziem un 9,2 rezultatīvām piespēlēm. Serbs ir pirmais spēlētājs kopš 1967. gada, kurš NBA sezonu uzsācis ar vismaz 20 gūtiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām pirmajos 12 mačos.

Kopumā viņa konta jau septiņi "triple-double" šajā sezonā, bet "Nuggets" ar 14 uzvarām 21 spēlē ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Tikmēr latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Teitums šosezon izcēlies ar vidēji 27,7 punktiem mačā un 8,8 rezultatīvām piespēlēm.

"Celtics" ar 15 uzvarām 20 spēlēs Austrumu konferencē ir līderi.

Tikmēr par labākajiem jaunajiem spēlētājiem atzīti Dāvja Bertāna komandas biedrs Oklahomasitijas "Thunder" sastāvā Čets Holmgrens un Maiami "Heat" pārstāvis Haime Jakezs, kamēr labāko treneru balvas ieguvuši Kriss Finčs no Minesotas "Timbervolwes" un Orlando "Magic" treneris Džamals Moslijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu