"Arsenal" kompensācijas laikā izrauj uzvaru un nostiprinās premjerlīgas līderpozīcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Londonas "Arsenal" futbolisti
Londonas "Arsenal" futbolisti Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas līderpozīcijā otrdien nostiprinājās Londonas "Arsenal" vienība, kas viesos spēja izraut uzvaru pār Lūtonas "Town" vien kompensācijas laikā.

Lūtonas vienība mača gaitā bija vadībā ar 3:2, tomēr pārsvaru noturēt nespēja un piekāpās ar 3:4 (1:2).

Spēles 20.minūtē Gabriels Martinelli vadībā izvirzīja "Arsenal", bet piecas minūtes vēlāk Geibriels Ošo panāca 1:1. Pirmo puslaiku tomēr vadībā noslēdza viesi - 45.minūtē Gabriels Žezuss panāca 2:1 "Arsenal" labā.

Otrā puslaika ceturtajā minūtē Elaidža Adebajo panāca 2:2, bet vēl pēc 12 minūtēm Ross Bārklijs vadībā jau izvirzīja "Town". Londonas vienība nepadevās un trīs minūtes vēlāk Kajs Havercs panāca 3:3, bet kompensācijas laika septītajā minūtē uzvaru viesiem nodrošināja Deklana Raisa precīzais sitiens.

Vēl vienā 15.kārtas spēlē Vulverhemptonas "Wanderers" savā laukumā ar 1:0 (1:0) apspēlēja "Burnley" futbolistus.

Vienīgos vārtus mājinieku rindās spēles 43.minūtē guva Hēčans Hvans.

Ar 36 punktiem 15 mačos "Arsenal" nostiprinājās premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā vietā, tuvākos sekotājus "Liverpool" apsteidzot par pieciem punktiem, bet čempioni Mančestras "City" - par sešiem punktiem. Konkurenti gan aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Tikmēr "Wanderers" pēc panākuma ar 18 punktiem pakāpās uz 12.vietu, kamēr Lūtonas klubs ar deviņiem punktiem ir 17.pozīcijā, bet "Burnley" ar septiņiem punktiem ieņem 19.vietu 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu