Video Šiliņam 13 punkti "Gottingen" zaudētā FIBA Eiropas kausa spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš trešdien Bilbao guva 13 punktus Vācijas kluba "Gottingen" zaudējumā FIBA Eiropas kausa otrā grupu turnīra pirmajā spēlē.

Getingenes vienība K grupas spēlē viesos ar 73:75 (19:20, 26:24, 10:16, 18:15) uzvarēja "Bilbao".

Gandrīz visu spēli nelielā vadībā bija mājinieki, pēdējoreiz Vācijas klubu vadībā ar 66:64 ar divpunktu metienu izvirzot Fedoram Žugičam.

Šiliņš 29 minūtēs un 41 sekundē laukumā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un vienīgo soda metienu, kā arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, sakrāja divas piezīmes, vienu kļūdu, +/- rādītāju -4 un efektivitātes koeficientu 11.

Viesu rindās 16 punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Žugučs, bet mājiniekiem ar 22 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Saša Kileja-Džonss, bet 18 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām - Teiss de Riders.

K grupā pēc pirmās kārtas spēlēm pa uzvarai ir "Porto" un "Bilbao", pa zaudējumam - Botevgradas "Balkan" no Bulgārijas un "Gottingen".

Pēc pirmā posma grupu turnīra pirmo divu vietu ieguvēji iekļuva otrajā posmā, kurā 16 komandas tiks sadalītas četrās grupās. Pirmo divu vietu ieguvējas iekļūs ceturtdaļfinālā.

FIBA Eiropas kauss Vecajā kontinentā ir rangā ceturtais turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu