"Žalgiris" lazaretei pievienojas arī Lekavičs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lietuvas basketbolists Luks Lekavičs
Lietuvas basketbolists Luks Lekavičs Foto: BC Zalgiris Kaunas/Twitter

Rolanda Šmita pārstāvētajam Lietuvas basketbola klubam Kauņas "Žalgiris" apmēram mēnesi nevarēs palīdzēt Luks Lekavičs, kuram tika veikta apendicīta operācija, ceturtdien pavēstīja klubs.

Otrdien "Žalgiris" Eirolīgas spēlē izbraukumā ar 62:64 piekāpās Berlīnes "Alba" komandai. Pēc mača Lekavičs sajutis sāpes vēderā un pēc atgriešanās Kauņā viņam tika veiktas pārbaudes, pēc kurām atklājās, ka basketbolistam nepieciešama apendicīta operācija.

Pēc veiktās operācijas Lekavičam nāksies izlaist apmēram mēnesi. Viņš šosezon 12 Eirolīgas mačos vidēji izcēlies ar 4,3 gūtajiem punktiem un 1,8 rezultatīvām piespēlēm.

Jau ziņots, ka Kauņas vienībai divus līdz trīs mēnešus būs jāiztiek arī bez uzbrucēja Arna Butkeviča, kurš iedzīvojies pēdas savainojumā, kā arī apmēram vienu mēnesi nevarēs spēlēt ceļgala traumu guvušais amerikāņu uzbrucējs Breidijs Maneks.

"Žalgiris" ar piecām uzvarām 12 mačos turnīra tabulā ierindojas 14.pozīcijā un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad savā laukumā spēkosies ar "Monaco".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu