Vasiļjevam labākais rezultāts Latvijas čempionāta daiļslidošanā īsajā programmā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs
Daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs piektdien sasniedza labāko rezultātu Latvijas čempionāta daiļslidošanā īsajā programmā, kamēr sieviešu konkurencē īsajā programmā labāko rezultātu no latvietēm sasniedza Sofja Stepčenko.

Vasiļjeva sniegums tika novērtēts ar 81,01 punktu, saņemot 38,41 punktu par tehniskajiem elementiem un 42,60 punktus par programmas komponentēm.

Otro labāko rezultātu ar 69,90 punktiem sasniedza Levs Vinokurs, kamēr trešajā pozīcijā ar 63,41 punktu ierindojas Latviju pārstāvošais ukrainis Fjodors Kulišs.

Savukārt sieviešu konkurencē pēc īsās programmas Stepčenko ar 60,01 punktu ir līdere. Viņai otrajā vietā ar 52,82 punktiem seko Gruzijas pārstāve Alīna Urušadze, bet labāko trijnieku noslēdz latviete Angelīna Kučvaļska ar 52,78 punktiem.

Starp juniorēm 18 daiļslidotāju konkurencē no astoņām Latvijas daiļslidotājām labāko rezultātu sasniedza Kira Baranovska, kura ar 53,85 punktiem ieņem otro vietu, bet junioru konkurencē Kirils Korkačs ar 45,37 punktiem ierindojas ceturtajā pozīcijā.

"Volvo" ledus hallē notiekošais Latvijas atklātais čempionāts daiļslidošanā "Latvia Trophy 2023" noslēgsies sestdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu