Latvijas pārstāve uzvar Pasaules kausa posmā dambretē (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Latvijas pārstāve Jeļena Česnokova šajā nedēļas nogalē Polijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa posmā dambretē, vēsta Latvijas Dambretes federācija.

Sieviešu konkurencē pirmo vietu ar iegūtajiem 11 punktiem izcīnīja Česnokova, kura apsteidza divas pasaules eksčempiones - Darju Tkačenko no Nīderlanes un Natāliju Sadovsku no Polijas. Tuvākajām konkurentēm abām pa desmit izcīnītajiem punktiem un attiecīgi otrā un trešā vieta.

Vīriešu konkurencē uzvaru ar iegūtajiem 13 punktiem izcīnīja starptautiskais lielmeistars no Ukrainas Artjoms Ivanovs. Otrā vieta ar tikpat izcīnītajiem punktiem starptautiskajam lielmeistaram Aleksandram Švarcmanam no Izraēlas. Trešo vietu ar 12 punktiem, pateicoties labākiem papildus rādītājiem, izcīnīja Nīderlandes starptautiskais lielmeistars Marteins van Eizendorns.

Latvijas starptautiskais lielmeistars Guntis Valneris ar iegūtajiem 12 punktiem ierindojās ceturtajā vietā. Vēl viens latviešu starptautiskais lielmeistars Raimonds Vipulis ar 11 punktiem ierindojās devītajā vietā, bet Pēteris Kripans un Gunārs Gribuška arī ar 11 punktiem ierindojās attiecīgi 12. un 13.vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu