Lomažam žilbinošs sniegums Turcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs svētdien Turcijas čempionāta spēlē guva 26 punktus un palīdzēja Denizli "Yukatel Merkezefendi" tikt pie panākuma.

"Yukatel Merkezefendi" viesos ar rezultātu 87:85 (20:20, 30:20, 24:13, 13:32) uzvarēja "Bursaspor".

Lomažs laukumā bija 38 minūtes un septiņas sekundes un realizēja piecus no sešiem divu punktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un desmit no 12 soda metieniem. Viņš atzīmējās arī statistikā ar trīs atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu bloķētu metienu, divām kļūdām, trīs piezīmēm, sakrāja +/- rādītāju +1 un efektivitātes koeficientu 24.

Latvijas basketbolists uzvarētāju rindās bija rezultatīvākais, bet Natanjels Mārvins Meisons izcēlās ar 22 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Bursas komandas labā 33 punktus guva Džordans Maliks Floids.

Citā spēlē Kristera Zorika pārstāvētā Izmiras "Petkimspor" izbraukumā ar rezultātu 79:81 (28:20, 15:28, 19:16, 17:17) piekāpās Ankaras "Turk Telekom", kas spēlē arī ULEB Eirokausā. Latvijas basketbolists guva deviņus punktus.

Zoriks spēlēja 26 minūtes un 51 sekundi un realizēja vienu no pieciem divu punktu metieniem, divus no astoņiem tālmetieniem un vienu no trijiem soda metieniem. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas piespēles un trīs piezīmes, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +1 un efektivitātes koeficientu trīs.

Izmiras komandā rezultatīvākais ar 18 punktiem un septiņām bumbām zem groziem bija Junuss Sonsirma, kamēr Ankaras vienības panākumu ar 19 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām sekmēja Tairons Voliss.

"Petkimspor" ar piecām uzvarām 11 spēlēs ir devītā, bet "Yukatel Merkezefendi" ar trīs panākumiem ir 14.vietā 16 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu