Video "Wild" sagādā "Kraken" astoto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL kluba Minesotas "Wild" vārtsargs Filips Gustavsons
NHL kluba Minesotas "Wild" vārtsargs Filips Gustavsons Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Sietlas "Kraken" svētdien savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) piekāpās Minesotas "Wild", piedzīvojot astoto zaudējumu pēc kārtas.

Filips Gustavsons viesu rindās atvairīja visus 24 metienus un tika pie savas otrās "sausās" sausās spēles šosezon. Kopumā NHL karjerā 86 mačos zviedrs piecas reizes nav ielaidis ripu savos vārtos.

Uzvarētāju sastāvā vārtus guva Mets Boldijs, Jūans Ēriksons Eks un Marko Rosi.

Tikmēr pie uzvaras svētdien tika čempione Vegasas "Golden Knights", kas savā laukumā ar 5:4 (0:1, 2:0, 2:3, 0:0, 2:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Sanhosē "Sharks" hokejistus.

Pamatlaikā divus vārtus uzvarētāju labā guva Žonatans Maršeso, 1+1 nopelnīja Čandlers Stīvensons, bet vēl vieni vārti Breidena Maknaba kontā.

Viesiem divreiz precīzs bija Maiks Hofmans, bet pa reizei - Mario Ferraro un Keilens Adisons. Pēcspēles metienos pa vārtiem viesu labā guva Džeks Aikels un Maršeso, kamēr "Sharks" spēlētāji savas iespējas neizmantoja.

Panākumus savā laukumā svētdien izcīnīja arī Ņujorkas "Rangers" un Edmontonas "Oilers" vienības, kas ar identisku 4:1 pieveica attiecīgi Losandželosas "Kings" un Ņūdžersijas "Devils".

"Rangers" vienības labā mačā pret "Kings" pa vārtiem guva Mika Zibanejads, Džimijs Vīzijs, Džonijs Brodzinskis un Vils Kailijs, kamēr trīs rezultatīvas piespēles atdeva Vinsents Tročeks. Viesu rindās precīzs bija Filips Dano.

Savukārt "Oilers" panākumā pret "Devils" ar 1+1 uzvarētāju sastāvā izcēlās KOnors Makdeivids, bet pa vārtiem guva Deriks Raiens, Evans Bušārs un Evanders Keins. Viesu rindās vienīgais precīzais metiens Jespera Brata kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu