Video Porziņģis: Aizvadīju briesmīgu pirmo puslaiku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien pēc viņa pārstāvētās vienības Bostonas "Celtics" panākuma pret Klīvlendas "Cavaliers" norādīja, ka pretinieki sākuši maču agresīvi, kas licis komandai savākties un demonstrēt labāku sniegumu.

"Saņēmām sitienu pa zodu, kas lika mums saņemties," par spēles neveiksmīgo sākumu, kad "Celtics" nonāca iedzinējos pat ar 15 punktu deficītu sacīja Porziņģis. "Otrajā spēles daļā uzņēmām apgriezienus, lai gan pretinieks turpināja spēlēt un cīnīties ļoti labi."

Latvijas basketbolists atzina, ka mača otrā daļa viņam patikusi, komanda spēja svarīgos brīžos gūt punktus neskatoties uz spiedienu no pretinieku puses.

"Pats aizvadīju briesmīgu pirmo puslaiku, taču biju priecīgs, ka rezultāts vēl pirms pārtraukuma bija līdzīgs," savu sniegumu raksturoja Latvijas basketbolists. "Džeilens [Brauns], Džeisons [Teitums] un visi pārējie mani atrada, kas man ļāva atgūties, tikt pie dažiem viegliem soda metieniem un brīviem trīspunktniekiem."

Porziņģis otrdien guva 21 punktu un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet "Celtics" mājās uzvarēja "Cavaliers" ar rezultātu 120:113 (21:31, 38:29, 35:32, 26:21).

Šosezon Porziņģis pie "double-double" tika otro reizi. Kopumā latvietis šajā sezonā laukumā devies 17 mačos, vidēji spēlē guvis 19,2 punktus, izcīnījis 6,6 bumbas zem groziem, atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles, bloķējis 1,6 metienus un pārtvēris 0,8 piespēles.

"Celtics" ar 17 uzvarām 22 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē, kamēr "Cavaliers" ar bilanci 13-11 ir devītie.

Abas komandas ceturtdien Bostonā tiksies atkārtoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu