Video Bertāna pārstāvētā "Thunder" viesos zaudē "Kings"

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns kopā ar Oklahomasitijas "Thunder" komandu ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Thunder" izbraukumā ar rezultātu 123:128 (30:29, 23:30, 39:41, 31:28) atzina Sakramento "Kings" pārākumu.

Bertāns ceturtdien laukumā pavadīja četras minūtes un 43 sekundes, izpildīja vienu neprecīzu tālmetienu, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu un iekrāja vienu piezīmi. "Thunder" ar Bertānu laukumā ielaida par vienu punktu vairāk nekā iemeta.

"Thunder" rindās ar 43 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Šejs Gildžess-Aleksandrs, kuru no karjeras rezultativitātes rekorda šķīra tikai viens metiens. 14 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Četam Holmgrenam, 18 punktus guva Džošs Gidijs un 17 pievienoja Lugencs Dorts.

Uzvarētājiem 41 punkts un septiņas rezultatīvas piespēles bija De'Āronam Foksam, bet 18 punktus, 16 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles iekrāja Domants Sabonis.

"Thunder" ar 15 uzvarām 23 mačos ir trešā Rietumu konferencē, bet "Kings" ar 14 panākumiem tikpat mačos ir divas pozīcijas zemāk.

Oklahomasitijas basketbolisti sestdien viesosies pie NBA čempiones Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu