Norvēģis Klēbo uzvar 20 kilometru skiatlonā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Juhanness Klēbo
Juhanness Klēbo Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģijas sportists Juhanness Klēbo sestdien Tronheimā uzvarēja Pasaules kausa posma distanču slēpošanā 20 kilometru skiatlonā.

Klēbo trasē pavadīja 43 minūtes un 50,7 sekundes, par 0,7 sekundēm apsteidzot britu sportistu Endrū Masgreivu un par 0,8 sekundēm norvēģi Didriku Tensetu.

Pasaules kausa kopvērtējumā vadībā ar 655 punktiem ir norvēģis Haralls Estbergs-Āmunnsens, kurš sestdien ierindojās sestajā vietā. Viņam ar 634 punktiem seko Klēbo un ar 557 punktiem - norvēģis Pols Goldbergs, kurš skiatlonā ieņēma devīto vietu. Latvijas sportisti pie punktiem nav tikuši.

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās sestdien 52 sportistu konkurencē Patrīcija Eiduka ieņēma 16.vietu.

Piektdien Eiduka ieņēma 25.vietu sprinta sacensībās brīvajā stilā.

Svētdien vīrieši un sievietes attiecīgi plkst.12 un plkst.14.15 dosies uz starta sacensībās 10 kilometru distancē klasiskajā stilā ar atsevišķu startu.

Sacensības tiešraidē translē televīzijas kanāls "Eurosport 2".

Gada pirmspēdējā dienā Itālijas trasē Toblahā sāksies prestižais "Tour de Ski" seriāls, kas turpināsies Šveices ziemas sporta veidu kūrortā Davosā un 7.janvārī noslēgsies Valdifjemmes trasē Itālijā.

Janvāra otrajā pusē notiks Pasaules kausa posmi Oberhofas trasē Vācijā un Gomsas apvidū Šveicē, bet februārī tiks aizvadītas sacensības Ziemeļamerikā - Kenmoras pilsētā Kanādā un Mineapolisas trasē ASV. Pēc tam sportisti atgriezīsies Eiropā, martā aizvadot posmus Lahti (Somija), Oslo un Drammenē (Norvēģija), kā arī Fālunā (Zviedrija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu