Video "TTT Rīga" basketbolistes uzvar "Neptūnas" komandu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketboliste Ieva Pulvere
"TTT Rīga" basketboliste Ieva Pulvere Foto: Paula Čurkste/LETA

"TTT Rīga" basketbolistes sestdien izcīnīja uzvaru "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) mačā.

Rīdzinieces savā laukumā ar rezultātu 79:62 (22:15, 16:18, 18:12, 23:17) uzvarēja Klaipēdas "Neptūnas" vienību.

"TTT Rīga" rindās rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Ieva Pulvere, 15 punktus guva Margo Klavo, 14 punkti un sešas atlēkušās bumbas bija Gabijai Meškonītei, 12 punktus guva, piecas bumbas zem groziem izcīnīja, sešas rezultatīvas piespēles atdeva un sešas bumbas pārtvēra Kira Lamberte, tāpat 12+5 iekrāja Evelīna Otto.

Pretiniecēm 16 punkti, sešas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles bija Marijai Delgado, 15+8+6 šajās ailēs sakrāja Marina Solopova, bet latvietei Rūtai Stiprajai bija četri gūti punkti.

Ar deviņām uzvarām deviņās spēlēs "TTT Rīga" basketbolistes ieņem pirmo vietu, bet Klaipēdas komanda ar bilanci 8-3 ir trešā.

Latviju BSBL pārstāv "TTT Rīga", "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU, "Jūrmala" un "TTT Juniores", bet Lietuvu - Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes", Klaipēdas LCC, "Šiauliai-Vilmers" un jaunpienācēja "Panevezys".

Pamatturnīrā tiek izspēlēti divi apļi. Pirmās vietas ieguvēja kvalificējas finālčetrinieka turnīram, bet 2.-7.vietas īpašnieces ceturtdaļfinālā divu spēļu sērijās noskaidros vēl trīs "Final 4" dalībnieces.

Sezonas beigās tiks izspēlēts arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas čempionāts, kurā tiks noskaidrotas Latvijas čempiones.

Iepriekšējā sezonā par BSBL čempionvienību kļuva "TTT Rīga", kas finālā ar 69:68 pārspēja Viļņas "Kibirkštis" komandu, bet Latvijas čempionātā rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 bija pārākas pār RSU basketbolistēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu