Brāļiem Samoiloviem ceturtā vieta "King of the Court" finālturnīra finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti.
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs (nr.1, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posmā Jūrmalā, kurā tiekas Latvijas un Amerikas pludmales volejbolisti. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs sestdien Dohā iekļuva "King of the Court" finālturnīra finālā, kurā ieņēma ceturto vietu.

Vispirms Latvijas duets C pusfināla pirmajā kārtā ar astoņiem punktiem ieņēma otro vietu aiz francūžiem Kinsija un Kalvina Ajiem, kuri iekļuva finālā.

Otrajā kārtā Samoilovi ar 17 punktiem uzvarēja, piebiedrojoties francūžiem.

Fināla pirmajā kārtā brāļi Samoilovi ar pieciem punktiem bija trešie, bet nākamajā palika bez punktiem, ieņemot, pēdējo, ceturto vietu. Par čempioniem kļuva vācieši Nilss Ēlerss un Klemenss Viklers.

Aleksandrs Samoilovs "King of the Court" turnīros piedalījies 14 reizes, kas ir rekords.

Jau ziņots, ka trešdien Latvijas duets B grupā pirmajā kārtā ar pieciem punktiem ieņēma ceturto vietu, bet otrajā kārtā ar 15 punktiem uzvarēja un nodrošināja vietu pusfinālā. Piektdien Latvijas pāris A pusfināla pirmajā kārtā ar 10 punktiem ieņēma otro vietu, otrajā Samoilovi ar trim punktiem ieņēma trešo vietu, bet trešajā kārtā Latvijas pāris pie punktiem netika.

Sieviešu turnīrā Latvija nav pārstāvēta.

"Queen and King of the Court" turnīros pretinieki spēlē 15 minūšu maču. Spēles laukuma viena puse tiek dēvēta par "karaļa" pusi. Šajā pusē spēlējošais duets uzņem servi, tādējādi iegūstot nelielas priekšrocības. Laukumu pamet izspēli zaudējušie, viņu vietā stājoties nākamajam pārim. "Karaļa" pusē duets turpina spēlēt, līdz zaudē izspēli. Pēc katra 15 minūšu raunda viens vai vairāki mazāk punktus nopelnījušie dueti izstājas no turpmākajām sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu