Noskaties "Thunder" ar pēdējo sekunžu metienu uzveic NBA čempionus. Bertāns paliek rezervē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oklahomasitijas "Thunder" basketbolisti
Oklahomasitijas "Thunder" basketbolisti Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pārspēja pagājušās sezonas čempioni Denveras "Nuggets".

"Thunder" tika pie panākuma izbraukumā ar rezultātu 118:117 (27:31, 27:25, 31:31, 33:30) un pārtrauca "Nuggets" trīs uzvaru sēriju.

Uzvaru nesošos divus punktus nepilnu sekundi līdz pamatlaika beigām guva Šejs Gildžess-Aleksandrs, izvirzot vadībā "Thunder" ar 117:118. Denveras vienībai atlikušajā laikā līdz finālsvilpei vairs neizdevās tikt pie metiena iespējas.

Gildžess-Aleksandrs izcēlās ar 25 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, 24 punktus pievienoja Džeiliens Viljamss, kamēr Čets Holmgrens sakrāja 17 punktus, deviņus bloķētus metienus un 11 atlēkušās bumbas.

Bertāns šo maču vēroja no rezervistu soliņa.

Denveras komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm bija Nikola Jokičs, bet pie 20 punktiem un 11 bumbām zem groziem tika Maikls Porters.

"Thunder" ar 16 uzvarām un astoņām neveiksmēm Rietumu konferencē ierindojas otrajā pozīcijā, atpaliekot tikai no Minesotas "Timberwolves" vienības, kas iekrājusi bilanci 19-5.

Oklahomasitijas komanda nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Memfisas "Grizzlies".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu