Grantiņa divniekam Siguldā septītā vieta Eiropas kausa posmā bobslejā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bobsleja divnieku ekipāžas pilots Renārs Grantiņš Eiropas kausa posmā bobslejā.
Latvijas bobsleja divnieku ekipāžas pilots Renārs Grantiņš Eiropas kausa posmā bobslejā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Renārs Grantiņš ar stūmēju Mareku Lazdānu svētdien, 17. decembrī, Siguldā ieņēma septīto vietu Eiropas kausa posma bobslejā divnieku sacensībās.

Pirmās četras vietas izcīnīja Vācijas ekipāžas. Pirmo vietu ieņēma pilota Aleksandera Čudaja divnieks, kas pirmajā braucienā bija ātrākais, otrajā sasniedza otro labāko finiša laiku un kopā trasē pavadīja minūti un 40,53 sekundes.

Otrajā vietā, zaudējot 0,05 sekundes, ierindojās Hansa Petera Hanninghofera ekipāža, kas zaudēja saviem tautiešiem 0,05 sekundes, bet Niko Zemmlers divnieks atpalika no uzvarētājiem 0,11 sekundes un ierindojās trešajā pozīcijā, aiz sevis atstājot ceturto Vācijas divnieku, kuru pilotēja Lorins Cerns.

Grantiņa ekipāža abos braucienos sasniedza septīto labāko finiša laiku un divu braucienu summā piekāpās uzvarētājiem 1,12 sekundes, kas deva septīto pozīciju 11 divnieku konkurencē.

Dienu iepriekš Grantiņš ar stūmēju Edgaru Nemmi ierindojās astotajā pozīcijā, kamēr uzvaru svinēja Vācijas divnieks Cerns un Aleksanders Šallers.

Eiropas kausa kopvērtējumā pēc pieciem posmiem vadībā ar 562 punktiem ir Čudajs, kuram ar 524 punktiem seko Cerns, kamēr labāko trijnieku ar 522 punktiem noslēdz Hanninghofers.

Grantiņš, kurš startējis divos posmos, ar 164 punktiem ierindojas 15.pozīcijā 31 ekipāžas konkurencē.

Svētdien tika aizvadītas arī Eiropas kausa sacensības divnieku ekipāžām sieviešu konkurencē, kurā pie panākuma tika beļģiete Kellija van Petergema, kura divu braucienu summā trasē pavadīja minūti un 44,73 sekundes.

Otro vietu ieņēma vāciete Diāna Filipški, kura piekāpās uzvarētājai 0,58 sekundes, kamēr Vācijas pārstāve Šarlote Kandriksa zaudēja Beļģijas sportistei 0,81 sekundi un ierindojās trešajā pozīcijā.

Latvijas sportistes sacensībās nestartēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu