Video Porziņģis: Esam ļoti laba komanda

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē, kurā Bostonas "Celtics" savā laukumā ar 114:97 pārspēja Orlando "Magic", atzina, ka vienība nav aizvadījusi savu labāko maču, tomēr tik un tā spējusi tikt pie panākuma.

"Vienkārši esam ļoti laba komanda. Aizvadījām ne to labāko spēli, bet tāpat spējām uzvarēt," pēc panākuma sacīja Porziņģis. "Jebkuram var aiziet spēle, nav svarīgi, kurš tas ir, un mūs vairs neapturēt, un šī spēle bija viens no piemēriem tam."

Liepājnieks norādīja, ka ļoti liela nozīme panākumos ir Džeilenam Braunam un Džeisonam Teitumam, kuri svarīgos brīžos velk komandu uz priekšu. "Mēs krājam uzvaras, bet ik pa laikam paliekam slinki dažās mazās detaļās - uzbrukumā kļūstam nedaudz lēnāki," sacīja Porziņģis.

"Nevar teikt, ka pagājušā spēle pret "Magic" kļuva par kaut kādu pagrieziena punktu, bet mēs izdarījām secinājumus un tas, ka mēs iepriekš zaudējām viņiem, mums deva papildus enerģiju un motivāciju," piebilda Latvijas izlases spēlētājs.

"Un lai kāda komanda uzvarētu mūs Bostonā, viņiem jābūt īpašam vakaram."

Svētdienas mačā Porziņģis laukumā pavadīja 28 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu. Tāpat viņš pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva četras kļūdas un divreiz pārkāpa noteikumus, maču noslēdzot ar pozitīvu +/- koeficientu +4.

"Celtics" šosezon savā laukumā uzvarējusi visās 14 spēlēs un kopvērtējumā ar 20 uzvarām 25 spēlēs ieņem pirmo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Otrdien "Celtics" sāks četru izbraukuma spēļu sēriju Rietumkrastā, tiekoties ar Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu